به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، ابراهيم شيراني افزود: در اين شهرستان ساليانه 1130 تن توليد قارچ با تعداد 17 واحد فعال خانگي با ظرفيت 1300 تن ساليانه در واحد هاي صنعتي و 100 تن ساليانه در 9 واحد خانگي توليد مي شود
وي تصريح کرد : کل سطح اراضي تحت پرورش قارچ در واحد هاي صنعتي 2.5 هکتار مي باشد که در اين خصوص 108 نفر اشتغال دائم صورت گرفته است
وي ادامه داد محصولات توليدي قارچ در اين شهرستان به استان هاي اصفهان، خوزستان، فارس و تهران صادرمي شود.
شيراني گفت: سالانه بطورمتوسط به ميزان بيش از 200 تن به توليد قارچ استان افزوده مي شود.
وي درادامه گفت: قارچ خوراکي داراي خواص دارويي فراواني است و سرشار ازمواد معدني وپروتئين بوده و ازهضم بالايي برخورداراست .
وي تصريح کرد : قارچ خوراکي منبع املاح مورد نياز بدن مامانند پتاسيم ،کلسيم ،منيزيم ،منگنز و فسفراست و قارچ ها به علت داشتن پروتئين زياد به عنوان تامين کننده پروتئين است و همچنين منبع عالي ويتامين هاي گروه B هستند .
وي ادامه داد : قارچ خوراکي منبع املاح مورد نياز بدن مانند پتاسيم ،کلسيم ،منيزيم ،منگنز و فسفراست و قارچ ها به علت داشتن پروتئين زياد به عنوان تامين کننده پروتئين است و همچنين منبع عالي ويتامين هاي گروه B هستند .